Disclaimer

Disclaimer

Gelderse Vallei Verzekeringen is verantwoordelijk voor de inhoud van www.geldersevalleiverzekeringen.nl en streeft ernaar om deze correct en actueel te houden.

Uw Privacy

Wij hechten veel waarde aan uw privacy. Alle informatie die u aan ons verstrekt, wordt strikt vertrouwelijk behandeld. Persoonlijke gegevens en adresinformatie worden alleen gebruikt voor het doel waarvoor u ze aan ons heeft verstrekt. Informatie over uw bezoek aan onze website wordt gebruikt voor statistische doeleinden en om onze dienstverlening te kunnen verbeteren.

Auteursrechten

Alle informatie die toegankelijk is via www.geldersevalleiverzekeringen.nl is auteursrechtelijk beschermd. Het verspreiden of kopiëren van deze informatie is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming, tenzij uitdrukkelijk anders is vermeld.

Onjuiste Informatie? Laat het ons weten!

Als u onjuiste of verouderde informatie tegenkomt op onze website, stellen wij uw reactie zeer op prijs. U kunt ons hiervan op de hoogte stellen door een e-mail te sturen naar Van Egdom Verzekeringen: info@egdom.nl.

Deze privacyverklaring en auteursrechtelijke verklaring hebben tot doel onze intenties met betrekking tot privacy en auteursrechten te communiceren en om feedback van gebruikers te verwelkomen in geval van onjuiste of verouderde informatie op onze website.

Gelderse Vallei Verzekeringen - Goed verzekerd onderweg!

Uw gegevens:

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: