Gelderse Vallei Verzekeringen

 

 

Gelderse Vallei Verzekeringen is de nieuwe overkoepelende naam van Poort Mulder Verzekeringen, Van Egdom Verzekeringen en Preventass Verzekeringen. Als onafhankelijke intermediairs delen we onze roots in de Gelderse Vallei regio (Midden-Nederland). Gezamenlijk beschikken wij over een schat aan kennis en ervaring, al meer dan 175 jaar. We staan sterk voor maatwerk op het gebied van verzekeringen en financiële zaken. 

Samen op weg naar morgen

Door onze oprechte aandacht, betrokkenheid en persoonlijke benadering, hebben we als regionaal bekende adviseurs een nauwe band met onze relaties opgebouwd. Samen bieden we heldere, deskundige advisering en toegang tot een veelzijdig aanbod particuliere-, zakelijke- en transport verzekeringen. Deze gebundelde kracht maakt ons tot een solide partner op weg naar de zekerheid van morgen.

Onderdeel van Certe Groep

Gelderse Vallei Verzekeringen is onderdeel van Certe Groep, een keten van organisaties in de verzekeringsbranche. Certe Groep omvat een eigen verzekeringsmaatschappij, een volmachtbedrijf en diverse assurantieadvieskantoren. Vanuit meerdere vestigingen in het land ontzorgt Certe Groep met ongeveer 200 collega’s particuliere en zakelijke relaties bij hun risicobeheersing. Bijvoorbeeld op gebied van debiteurenbeheer, telefonie, ICT en schadebehandeling.  

Erkend leerbedrijf

We hebben ons aangemeld als Erkend Leerbedrijf voor studenten en de erkenning is onlangs verleend. We zijn blij dat we studenten een stageplaats kunnen aanbieden en andersom brengen stagiaires nieuwe inzichten naar ons. Met een sterke toewijding aan professionele ontwikkeling en het delen van kennis, biedt ons bedrijf een vruchtbare leeromgeving voor jonge talenten in de verzekeringssector. Door actief betrokken te zijn bij opleidingsprogramma’s en stages, draagt Gelderse Vallei Verzekeringen bij aan de groei en vorming van de volgende generatie verzekeringsexperts. Lees meer…

 
 
 
 
 

 

Lees meer...

Gelderse Vallei Verzekeringen. Samen op weg naar morgen.

Het team van Gelderse Vallei Verzekeringen helpt u graag!

Uw gegevens:

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: