Poort Mulder Verzekeringen

Wij zijn Poort Mulder Verzekeringen, onafhankelijk intermediair gespecialiseerd in zekerheid voor particuliere en zakelijke klanten. In uw regio staan we al sinds 1922 bekend als dé adviseurs voor een breed scala aan verzekeringen. Deskundig en betrouwbaar geregeld, met een krachtige focus op zorgeloze kwaliteit. We zijn altijd in de buurt in Midden-Nederland. Welkom!

Aandacht voor u persoonlijk

Oprechte betrokkenheid is de basis voor onze onafhankelijke advisering en de kwaliteit van uw verzekeringen. Daardoor kunnen we die waardevolle stap extra zetten, die u terugvindt in een eerlijke, duurzame en respectvolle adviesrelatie met u. Een prettige zekerheid in een veranderende wereld, waarin goed geregelde zekerheid belangrijker is dan ooit.

Garantie voor zekerheid

Deskundigheid, betrokkenheid en kwaliteit zijn het solide fundament van onze manier van werken. We zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs.

Aangenaam: ons team

Maak kennis met de mensen die zich persoonlijk sterk maken voor uw verzekeringen. De specialisten en adviseurs in ons team stellen hun brede kennis en ervaring dagelijks tot uw beschikking. Ze kennen uw regio goed en stellen alles in het werk om optimaal op uw specifieke wensen in te spelen.

Onderdeel van Certe Groep

Poort Mulder is onderdeel van Certe Groep, een keten van organisaties in de verzekeringsbranche. Certe Groep omvat een eigen verzekeringsmaatschappij, een volmachtbedrijf en diverse assurantieadvieskantoren. Vanuit meerdere vestigingen in het land ontzorgt Certe Groep met ongeveer 200 collega’s particuliere en zakelijke relaties bij hun risicobeheersing. Bijvoorbeeld op gebied van debiteurenbeheer, telefonie, ICT en schadebehandeling.

Lees meer...

Poort Mulder Verzekeringen. Altijd een persoonlijk advies.

Het team van Poort Mulder Verzekeringen helpt u graag!

Uw gegevens:

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: