Preventass

Wij zijn Preventass, onafhankelijk intermediair voor particulier en zakelijk advies. Met name gespecialiseerd in transport en logistiek. Wij geven onze relaties de juiste inzichten in wat er precies nodig is om onnodige kosten en schade te voorkomen. Vervolgens stemmen we met elkaar af wat de beste preventieve oplossingen zijn. We staan voor maatwerk in verzekeringen van solide verzekeraars.

Persoonlijk

Een betrokken, menselijke relatie met oprechte interesse zorgt voor de beste inzichten. Onze adviseurs krijgen daardoor het juiste beeld van de specifieke wensen van de klant, zodat ze in iedere situatie maatwerk kunnen garanderen. Persoonlijke betrokkenheid is daarom de basis van de duurzame adviesrelatie met onze klanten en de hoge kwaliteit van onze oplossingen in verzekeringen.

Garantie voor zekerheid

Deskundigheid, betrokkenheid en kwaliteit zijn het solide fundament van onze manier van werken. We zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs.

Even voorstellen: Ons team:

Maak kennis met onze specialisten, die met veel enthousiasme het beste uit uw verzekeringen en financiële zaken halen. Van experts die achter de schermen hun vak uitoefenen tot dagelijks bereikbare persoonlijk adviseurs. Ons team zet zich elke dag met plezier voor u in!

Lees meer...

Poort Mulder Verzekeringen. Altijd een persoonlijk advies.

Het team van Preventass Verzekeringen helpt u graag!

Uw gegevens:

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: