Vraag een goed advies of een offerte. De koffie staat klaar!

Transportpakket

Als transportondernemer wilt u natuurlijk in het bezit zijn van een totaalpakket aan verzekeringen. Wij stellen daarom, in overleg met u, het juiste pakket aan verzekeringen samen. Met dit pakket krijgt u niet alleen scherpe premies, maar ontvangt u ook pakketkorting en heeft u geen dubbele dekking.

Vrachtauto

De vrachtautoverzekering kent diverse dekkingen die bedoeld zijn om onder andere schade aan de vrachtwagen zelf en schade toegebracht aan derden te vergoeden. Optioneel zijn er talloze mogelijkheden op onze vrachtautoverzekeringen denk aan pechhulp en een boekwaardeclausule in geval van financiering en/of lease.

Bedrijfsaansprakelijkheid

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering biedt bescherming tegen financiële verliezen als gevolg van aansprakelijkheidsclaims van derden. Deze claims kunnen voortvloeien uit letsel aan personen, schade aan eigendommen of andere ongelukken die zich kunnen voordoen tijdens de bedrijfsactiviteiten

Container/traileraansprakelijkheid

De container/traileraansprakelijkheidsverzekering is de verzekering voor gehuurde/geleende opleggers/trailer door transportbedrijven. Deze verzekering beschermt transportbedrijven tegen de eventuele kosten bij aansprakelijkheid voor schade aan de oplegger/trailer

Vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering

De vervoerdersaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking bij aansprakelijkheid voor verlies of schade aan goederen die transportbedrijven vervoeren voor haar klanten. De uitkering is afhankelijk van de overeengekomen vervoerderscondities. Enkele voorbeelden zijn AVC/CMR/AVVV.

Oplegger

Is de verzekering die de eigenaar van een vrachtwagenoplegger beschermt tegen schade, diefstal of verlies van de oplegger.

Werkgeversaansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WEGAM)

De werkgeversaansprakelijkheidsverzekering biedt dekking aan werkgevers tegen aansprakelijkheid voor ongevallen van werknemers tijdens het rijden in een motorrijtuig voor bedrijfsactiviteiten. Ook is er dekking tegen aansprakelijkheid voor schade aan zaken van een medewerker die tijdens het verkeersongeval ontstaan.

Rechtsbijstand

De rechtsbijstandverzekering biedt dekking voor juridische bijstand aan uw bedrijf bij geschillen en juridische kwesties. De verzekering dekt de kosten van juridische procedures en/of advies van juristen.

Sven Evers

Adviseur Zakelijk Buitendienst

Wellicht ook interessant voor u:

Het complete verzekeringspakket speciaal voor u als kleine zelfstandig transportondernemer.
Het wagenparket is een maatwerkpakket speciaal voor transportondernemers

Preventass Verzekeringen. Altijd goed verzekerd onderweg.

Wat klanten over ons vinden?

“Eerlijk advies”
5/5

5

Slemmer Verhuur en handelsonderneming
Fijne adviseur die snapt hoe het in de praktijk werkt. Eerlijk advies.
“Tussenpersoon voor alle verzekeringen”
5/5

5

Havikerwaard | Bedrijfsschadeverzekering
Duidelijk en goed advies, klantvriendelijk, een tussenpersoon voor alle verzekeringen
“Helder en duidelijk advies”
5/5

5

Verwoerd | Bedrijfsschadeverzekering
Persoonlijk contact word erg gewaardeerd, helder en duidelijk advies gericht op het soort bedrijf wat wij hebben.
“Kennis van zaken”
5/5

5

Badkamerdomein
Duidelijke uitleg, betrouwbaar, komt afspraken na, kennis van zaken. Goede samenwerking ook met de mensen van het kantoor.

Uw verzekeringen zijn in goede handen

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens:

Uw gegevens: