Vraag een goed advies of een offerte. De koffie staat klaar!

Wagenparkpakket

In het wagenparkpakket kunt u al uw voertuigen, vrachtauto’s, opleggers en bestel- en personenauto’s, speciaal op maat laten verzekeren. Met behulp van onze verzekeringsadviseur krijgt u advies over de benodigde dekkingen, afhankelijk van de samenstelling van uw wagenpark, het soort vervoer, het vervoersgebied en het schadeverloop. Daarnaast berekent uw verzekeringsadviseur de premie op basis van uw persoonlijke situatie en kunnen wij u de mogelijkheid bieden voor een vaste of een no/claim premie. In het transportpakket worden de overige verzekeringen zoals de vervoerders- en bedrijfsaansprakelijkheid voor u samengesteld/afgesloten.

Vrachtauto

De vrachtautoverzekering kent diverse dekkingen die bedoeld zijn om onder andere schade aan de vrachtwagen zelf en schade toegebracht aan derden te vergoeden. Optioneel zijn er talloze mogelijkheden op onze vrachtautoverzekeringen denk aan pechhulp en een boekwaardeclausule in geval van financiering en/of lease.

Oplegger

Is de verzekering die de eigenaar van een vrachtwagenoplegger beschermt tegen schade, diefstal of verlies van de oplegger.

Bestelauto

De bestelautoverzekering biedt dekking bij schade aan de zakelijk gekochte, geleasede of gefinancierde voertuigen te dekken, evenals aansprakelijkheid voor schade aan derden of eigendommen. Optioneel af te sluiten zijn een eigen vervoerverzekering en/of accessoires als belettering.

Personenauto

De personenautoverzekering biedt dekking bij schade aan de zakelijk gekochte, geleasede of gefinancierde voertuigen, evenals aansprakelijkheid voor schade aan derden of eigendommen.

Eric van Haren

Adviseur Zakelijk Buitendienst

Wellicht ook interessant voor u:

De overige verzekeringen, zoals vervoerdersaansprakelijkheid en bedrijfsaansprakelijkheid, vindt u in ons Transportpakket.
Het complete verzekeringspakket speciaal voor u als kleine zelfstandig transportondernemer.

Preventass Verzekeringen. Altijd goed verzekerd onderweg.

Wat klanten over ons vinden?

“Eerlijk advies”
5/5

5

Slemmer Verhuur en handelsonderneming
Fijne adviseur die snapt hoe het in de praktijk werkt. Eerlijk advies.
“Tussenpersoon voor alle verzekeringen”
5/5

5

Havikerwaard | Bedrijfsschadeverzekering
Duidelijk en goed advies, klantvriendelijk, een tussenpersoon voor alle verzekeringen
“Helder en duidelijk advies”
5/5

5

Verwoerd | Bedrijfsschadeverzekering
Persoonlijk contact word erg gewaardeerd, helder en duidelijk advies gericht op het soort bedrijf wat wij hebben.
“Kennis van zaken”
5/5

5

Badkamerdomein
Duidelijke uitleg, betrouwbaar, komt afspraken na, kennis van zaken. Goede samenwerking ook met de mensen van het kantoor.

Uw verzekeringen zijn in goede handen

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens:

Uw gegevens: