Van Egdom Verzekeringen

Wij zijn Verzekeringsadviesbureau Van Egdom, uw vertrouwde adres in de regio voor uw verzekeringen en financiële zaken. Als onafhankelijk intermediair voor particuliere en zakelijke klanten bieden we zekerheid van hoge kwaliteit. Van deskundig advies tot vlotte, zorgvuldig geregelde schadeafwikkeling. We zijn altijd in de buurt in Midden-Nederland. Welkom!

Zeker van persoonlijke aandacht

Advisering over uw verzekeringen en financiële dienstverlening is mensenwerk. Bij alles wat we voor u doen zijn oprechte persoonlijke aandacht, respect en betrokkenheid het vaste vertrekpunt. Onze adviseurs nemen dan ook graag alle tijd voor u. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan komen we met de voor u best passende oplossing


Kennis en ervaring

Adviseren en het regelen van verzekeringen en financiële zaken vereisen veel ervaring, en de meest recente vakkennis. U kunt er op rekenen dat onze adviseurs dit ruimschoots in huis hebben. Ze volgen regelmatig trainingen en cursussen voor een up-to-date deskundig advies. Bij Van Egdom laten we geen kans onbenut om de kwaliteit van onze dienstverlening te perfectioneren.

 

Garantie voor zekerheid

Deskundigheid, betrokkenheid en kwaliteit zijn het solide fundament van onze manier van werken. We zijn lid van Adfiz, de branchevereniging van onafhankelijke financiële adviseurs.

Maak persoonlijk kennis

Dit zijn de mensen in ons team, die zich persoonlijk inzetten om uw verzekeringen en financiële zaken zorgeloos voor u te regelen. Onze specialisten en adviseurs kennen uw regio goed en stemmen hun uitgebreide kennis en ervaring met zorg af op uw specifieke wensen.

 

 

 

Lees meer...

Van Egdom Verzekeringen - Goed verzekerd!

Het team van Van Egdom Verzekeringen helpt u graag!

Uw gegevens:

Vraag offerte aan

Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend.

Uw voordelen:

Uw gegevens: